Dieta Disociata 7 Zile

Eficienta, sanatoasa si rapida, dieta disociata pe 7 zile te va face sa slabesti 5 kg pe saptamana.Intr-o astfel de dieta trebuie sa mananci alimente dintr-o singura categorie pe zi. Dieta disociata este aleasa de majoritatea celor care vor sa scape de kg. in plus deoarece presupune un regim alimentar lejer permitandu-ti sa consumi cat doresti din alimentele ce se incadreaza in categria din acea zi.

Un exemplu de dieta disociata pe 7 zile, este urmatorul:

Luni:
Eeste recomandat sa consumati lactate, sub forma de branza de vaci, iaurturi usoare, telemea, cascaval, lapte dulce.

Marti:
Este de preferat sa mancati legume, sub diverse forme; crude, la gratar, in supe, fierte.
Salata este recomandata, mai ales in perioada verii, fiind o adevarata sursa de sanatate pentru organism.Miercuri:
Este ziua in care puteti consuma carne, in orice cantitate. Puteti alege intre carnea de pui si cea de vita, dar trebuie evitata cu desavarsire carnea de porc.

Joi:
Este ziua fructelor. Puteti consuma orice fruct doriti, insa nu abuzati de banane. Nu va ingrijorati nu o sa va simtiti slabiti deoarece aveti o baza nutritiva din ziua precedenta.

Vineri:
Este recomandat sa consumati peste fiert sau la gratar, dar in niciun caz prajit.

In weekend puteti alege cate o categorie alimentara care v-a placut cel mai mult. Meniul de sambata trebuie sa fie diferit de cel de duminica. Nu consumati in zile consecutive aceasi categorie de produse.

Dieta disociata pe 7 zile  este usor de tinut, fara sa aiba efecte adverse. Este insa de mentionat ca in timpul dietei trebuie sa se consume o cantitate crescuta de apa, sunt interzise alimentele prajite sau bauturile carbogazoase.