Dieta Disociata 333

Dieta disociata 333 promite o slabire de pana la 5 kg in 9 zile. Aceasta dieta de slabit are la baza consumul alimentelor din aceasi categorie nutritiva timp de 3 zile consecutive.
Spre deosebire de dieta disociata pe 7 zile aceasta dieta de slabit se  intinde pe parcursul a 9 zile, in care in primele 3 este recomandat sa consumati produse proteice, in urmatoarele 3 zile legume si fructe iar in ultimile 3 zile produse lactate.

La micul dejun este recomadat sa mancati fructe, iaurt slab, si sa beti ceai neindulcit sau sucuri naturale. Pe parcursul dietei trebuie evitate prajelile, sucurile acidulate, cafeaua si tutunul.

In primele 3 zile din dieta disociata 333, destinata consumului de alimente proteice,  puteti consuma fripturi la gratar sau cuptor, de pui sau vita. Este de evitat carnea de porc.  Carnea poate fi condimentata insa nu trebuie sa o consumati cu garnitura de cartofi sau legume. Este bine sa consumati 2 litri de apa pe zi, pentru a favoriza digestia.

In urmatoarele 3 zile din cura de slabire disociata 333 trebuie sa consumati legume si frcute, puteti alege o multime de combinatii, facand supa crema de legume, sau legume la cuptor. Nu trebuie sa lipseasca fructele din orice meniu, putand fi considerate un delicios desert.

In ultimile 3 zile, consumati multa branza, iaurt slab, lapte proaspat sau fermentat. Acest regim o sa va ajute nu doar la slabire ci si la detoxifierea organismului.

Dieta disociata 3-3-3 trebuie sa fie insotita de un regim de viata santos, ceea ce presupune respectarea meselor principale si a orelor de odihna, alocarea a cel putin 30 min pe zi exercitiilor fizice, si eliminarea pe cat posibil a factorilor de stress.

Chiar daca aceasta dieta de slabit duce la pierderea kilogramelor in plus, nu este nicidecum un regim de viata si trebuie sa aiba o perioada de timp bine stabilita.